Forever Living Products

Despre Aloe Vera
Meniu
Login form
Calendar
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Parteneri
Statistici
Sondaje
Ce parere aveti despre produsele cu Aloe Vera?
Total of answers: 79

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Mulţi ani, Rex a fost în căutarea unei idei care să reunească cele două mari scopuri ale vieţii sale: o sănătate mai bună şi independenţa financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex şi primii săi distribuitori au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea aceloraşi idei ca şi ei. Oamenii nu mai doreau să audă aceleaşi vechi sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simţi mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea. Şi pentru mulţi dintre aceştia, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îşi organizează timpul şi îşi câştigă veniturile.

Forever Living Products a devenit rapid din visul unui singur om, visul a milioane. Calitatea produselor şi simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbrăţişarea afacerii de orice persoană dispusă să aibă o viaţă mai bună. Multe persoane în căutare de produse de calitate pentru întreţinerea sănătăţii au devenit, din clienţi satisfăcuţi, distribuitori FLP. Alţii au intuit imediat potenţialul afacerii şi au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelaşi. Au avut tot mai mult succes dându-le şi altora posibilitatea de a deveni mai sănătoşi şi mai prosperi. Astăzi, după aproape 30 de ani, FLP are aproape 9 milioane de distribuitori independenţi în 125 ţări ale lumi.
 
 


Copyright Pinzaru Cristian @ WwW.PCristian.Ro © 2019