Forever Living Products

Produse
Meniu
Login form
Calendar
«  April 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Cauta
Parteneri
Statistici
Sondaje
Ce parere aveti despre produsele cu Aloe Vera?
Total of answers: 79
Cristofor Columb: "Sunt patru plante indispensabile pentru viata omului: graul, strugurii, maslinele si aloe."
 

 
De ce este eficienta Aloe Vera?

In Aloe vera se gasesc substante cu eject deunfectant cum ar fi lupeolul, acidul salicilic, compusi cu structure fenolica, etc. Toate aceste componente au eject deunfectant cunoscut, distrugand bacteriile, ciupercile si virusii. Corabinatia lor asigura un efect antibacterian, antivirotic si antifungic. Lupeolul. acidul salicilic si magneziul au efect analgezic, ceea ce explica eficienfa ridicata in calmarea durerilor.
Aloe vera contine cel putin 3 acizi grasi cu efect antiinflamator: colesterina, campesterina si /3-sitosteriona — sterine de origine vegetala.
Aceste componente explica rezultatele deosebite ale Aloei vera in arsuri, plagi taiate, escoriatii, reactii alergice, reumatism, artrite acute ?i cronice, ulcer gastroduodenal s.i alte inflamatii ale sistemului digestiv si a celorlalte organe interne: stomac, intestin subtire s,i gros, ficat, rinichi si pancreas. P-sitosterina este un puternic agent anti-colesterol, scazand nivelul de colesterol.
Cercetatorii japonezi au identificat recent 3 agenti antitumorali: emodina, manosa si lectina, ajungand la concluzia ca Aloe vera poate controla carcinogeneza pulmonara si poate fi eficienta in tratarea leucemiei si a tumorilor maligne.
Daca mai adaugam ca Aloe vera confine eel putin 23 de polipeptide (imunostimulatori) injelegem de ce gelul de Aloe controleaza un spectra larg de disfuncfionalitati ale sistemului imun, incluzand virusul HIV. Polipeptidele impreuna cu agentii antitumorali Aloe emodina si Aloe lectina explica capacitatea Aloei de a putea fi eficienta in controlul cancerului.
Aceste efecte observate de medici explica faptul ca Aloe vera este capabila sa amelioreze sau chiar sa vindece o lista impresionanta de afecfiuni, de unde denumirea de ,,planta vindecatoare".
 
 
Produsele prezentate în continuare însumează rezultatele acestor cercetări şi se constituie drept mărturie a extraordinarei puteri a naturii de a ne ajuta să ne simţim şi să arătăm mai bine. Totodată, produsele respectă un angajament ferm pentru calitate, prin asigurarea purităţii ingredientelor naturale. Totul se află aici! Intraţi în minunata lume Forever a produselor pentru sănătate şi înfrumuseţare, a calităţii şi excelenţei neîntrecute!
 
Exista 6 tipuri de produse Forever Living Products:
 Pentru a starni si mai mult curiozitatea dumneavoastra am pregatit o lista cu Utilizarea Aloei Vera de la A-Z.
 
 


Copyright Pinzaru Cristian @ WwW.PCristian.Ro © 2019